REFERENCIÁINK

Kikkel dolgozunk együtt?

A MinTec Hungary webáruházának tervezése és fejlesztése is a csapatunk által történt. Az együttműködés során kiemelkedő fontosságot tulajdonítottunk az átlátható és felhasználóbarát felület kialakításának, valamint a webáruház teljes funkcionalitásának biztosítására. Ügyfeleik egyszerűen és gyorsan tudnak rendelni a kínálatunkban szereplő számítástechnikai alkatrészek és kriptovaluta bányászgépek közül.

A webáruházukkal kapcsolatos pozitív visszajelzések további megerősítést adnak számunkra, hogy sikeresen valósítottuk meg a MinTec igényeit és elvárásait. Az átlátható és felhasználóbarát felületen egyszerűen kereshetőek a kínálatban szereplő termékek. A rendelés folyamata egyszerű és gyors, az ügyfelek pár kattintással leadhatják rendelésüket.

Az általunk megvalósított funkciók között szerepel a kategóriák és termékoldalak megjelenítése, valamint a különböző szűrők alkalmazása a könnyebb navigáció érdekében. Az ügyfeleik számára lehetőség van termékértékelések írására és a termékek összehasonlítására is.

Az arculattervezési szolgáltatásunk magában foglalja a következőket:

1. Konzultáció és tervezési fázis: Ebben az első fázisban a szakértőink megismerik a vállalkozásodat, a tevékenységi körödet, a célközönséget, a vállalkozásod értékeit és küldetését, valamint a vállalkozásod által kínált termékek és szolgáltatások jellemzőit. Az információk felhasználásával megtervezzük az arculati elemeket, amelyek a vállalkozásod stílusát, egyediségét és céljait tükrözik.

2. Logó tervezése: Az arculat egyik legfontosabb eleme a logó. Egyedi és könnyen felismerhető logót tervezünk, amely azonosítja a vállalkozásodat és megjelenik a kommunikációs anyagokban, weboldalon, matricákon, névjegykártyákon, stb.

3. Színpaletta kialakítása: A színek nagyon fontos szerepet játszanak az arculatban. Meghatározzuk azokat a színeket, amelyek a leginkább illenek a vállalkozásod stílusához és céljaihoz. Az általunk választott színpaletta egységes és harmonikus megjelenést biztosít az arculati anyagokban.

4. Betűtípus kiválasztása: A betűtípus kiválasztása is fontos elem az arculatban. Az általunk választott betűtípus letisztult és könnyen olvasható, együttműködik a logóval és a színekkel, hogy az egész arculati megjelenés egységes legyen.

5. Arculati kézikönyv készítése: Az arculati kézikönyv tartalmazza az összes általunk tervezett arculati elemet, a logót, a színpalettát, a betűtípust, stb. Az arculati kézikönyv biztosítja az arculati egységességet és megakadályozza az esetleges eltéréseket az arculati elemek használata során.