SZOLGÁLTATÁSAINK

Google Ads

Az online térben az egyik legfontosabb dolog a vállalkozások számára az, hogy megtalálhatóak legyenek a potenciális ügyfelek számára. A Google Ads az egyik legjobb módszer arra, hogy a vállalkozások eljussanak az emberekhez, akik aktívan keresnek olyan termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyeket a vállalkozásuk kínál.

A Google Ads rendszer rendkívül hatékony, mivel lehetővé teszi a célcsoportok pontos meghatározását, és csak azoknak az embereknek jelennek meg a hirdetések, akik érdeklődnek a vállalkozás által kínált termékek vagy szolgáltatások iránt. Ez jelentős előnyt biztosít a hagyományos reklámokkal szemben, amelyek nem tudják pontosan meghatározni a célközönséget.

Azonban a Google Ads rendszerének kezelése nem egyszerű feladat. Ahhoz, hogy a vállalkozások sikeresen használják ezt a platformot, szükség van szakértői tudásra és tapasztalatra. Ha nem rendelkezel a megfelelő szakértelemmel, akkor könnyen elkövethetsz olyan hibákat, amelyek nem csak a hirdetés hatékonyságát csökkentik, hanem pénzbe is kerülhetnek.

A Google hirdetéskezelés szolgáltatásunk magában foglalja a következőket:

1. Konzultáció és stratégiai tervezés: Ebben az első fázisban a szakértőink megismerik a vállalkozásodat, a célközönséget, a vállalkozásod termékeit és szolgáltatásait. A cél az, hogy megértsük üzleti céljaid, amelyek lehetővé teszik az optimális Google Ads kampány kialakítását.

2. Kulcsszó kutatás: A kulcsszó kutatás során a releváns kulcsszavakat határozzuk meg, amelyekre a vállalkozásod kampányai épülnek. A kulcsszó kutatás segít abban, hogy megtaláljuk azokat a kulcsszavakat, amelyek a legjobban illeszkednek a vállalkozásod tevékenységi köréhez, és amelyekre a legtöbb látogatót vonzod.

3. Kampánykialakítás: A kampány kialakítása során megtervezzük azokat az hirdetési kampányokat, amelyek az adott kulcsszavakra épülnek. Az általunk tervezett kampányok lehetővé teszik a megfelelő célcsoport megszólítását és a hirdetések célzott megjelenését a Google keresési eredményeiben.

4. Hirdetések tervezése: Az hirdetések tervezése során az általunk kialakított kampányokhoz releváns hirdetéseket készítünk.

5. Kampány optimalizálás: A kampány optimalizálás során folyamatosan figyeljük és elemzünk minden kampányt, hogy javítsuk a hatékonyságát. Az optimalizálás magában foglalja a kulcsszavak, a hirdetések, a címsorok, a landing oldalak és a költségvetés módosítását.