CÉGÜNK

Kik vagyunk mi?

Egy fiatal, dinamikus vállalkozás, amely az ügyfelek igényeihez rugalmasan alkalmazkodik, és magas minőségű szolgáltatásokat nyújt. Célunk, hogy ügyfeleinknek professzionális megjelenést biztosítsunk a digitális térben, és növeljük az online jelenlétüket.

Széleskörű digitális marketing szolgáltatásokat kínálunk, beleértve az arculattervezést, weboldalak tervezését és fejlesztését, a keresőoptimalizálást (SEO), az online hirdetési kampányok menedzselését és az e-mail marketinget is. Az ügyfeleink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk, és igyekszünk az általuk megfogalmazott célokat és elképzeléseket a lehető legjobb módon megvalósítani. Az online jelenlét egyre fontosabbá válik minden iparágban, és mi olyan megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek ügyfeleinknek kiemelkedni a versenytársak közül.

Olyan ügyfeleket szolgálunk ki, akiknek fontos, hogy online jelenlétük egyedülálló legyen, és felkeltse a figyelmet. Az ügyfél elégedettsége számunkra elsődleges fontosságú, ezért minden projektnél garantáljuk az időbeni teljesítést. Az ügyfeleink számára folyamatos technikai támogatást biztosítunk, hogy online jelenlétük mindig biztonságos és karbantartott legyen.​ Csapatunk az online marketing minden területén otthonosan mozognak, így a weboldal tervezéstől és keresőoptimalizálástól kezdve, egészen a PPC hirdetések, közösségi média és e-mail marketing stratégiák kidolgozásáig mindenben segítünk ügyfeleinknek. Minden esetben a legújabb trendeket követjük, és az ügyfél céljaira szabjuk az online marketing stratégiát.

Az Év Honlapja 2021

A Magyar Marketing Szövetség Internet Tagozatának éves non-profit szakmai pályázata az Év Honlapja, amely célja, hogy megtalálja és elismerje a legjobb magyar nyelvű vagy magyar cég által kifejlesztett honlapokat és más digitális marketing megoldásokat. 'Az Év Honlapja' pályázat független zsűrijének tagjai minden évben elismert, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező digitális marketing szakemberek.

Az Év Honlapja díj megszerzése hatalmas elismerést jelent cégünk számára. A versenyen való részvétel ösztönzött bennünket, hogy még magasabb minőséget érjünk el weboldalaink tervezése és fejlesztése terén. A díj nemcsak azt mutatja, hogy kiemelkedő színvonalú és innovatív honlapokat alkotunk, hanem azt is, hogy képesek vagyunk a legjobb digitális marketing megoldásokat kínálni az ügyfeleink számára.

A díj azt is jelzi, hogy az elmúlt évben végzett kemény munkánk és az ügyfelekkel való szoros együttműködésünk eredményeit a szakmai zsűri is elismeri. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Magyar Marketing Szövetség Internet Tagozatának zsűrije kiválasztott bennünket az Év Honlapja díjra, és továbbra is elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleinknek a legjobb digitális megoldásokat nyújtsuk.