SZOLGÁLTATÁSAINK

Arculattervezés

A személyre szabott arculattervezés egy olyan fontos része a vállalkozások sikeres működésének, ami gyakran alábecsült. Azonban az üzleti arculat nem csupán egy logó és néhány szín összeválogatása. Az arculat egyben a vállakozásod személyiségének, küldetésének és értékeinek a megjelenítése. Az arculattervezési szolgáltatásunk további előnye, hogy megkönnyíti az üzleti kommunikációdat is.

Nálunk az arculattervezés nem csak egy szolgáltatás, hanem egy alapos folyamat. Végigvezetünk a tervezési folyamaton, amely során szakértőink megismerik vállalkozásod, annak üzleti tervét és piaci céljait, majd olyan arculati elemeket terveznek, amelyek tökéletesen illeszkednek a céged személyiségéhez. Az arculati tervezésünk nem csak a logó és a színpaletta kiválasztását tartalmazza, hanem az egész cég arculatának kialakítását, beleértve a nyomtatott és digitális anyagokat is. Az általunk készített arculat egy egységes, összetartó vállalkozási képet hoz létre, amely növeli a cég szakmai hitelességét, ezzel bizalmat ébresztve az ügyfelekben.

Vállalkozásod arculatának megtervezését és megvalósítását a legmodernebb eszközökkel végezzük. Az arculattervezési szolgáltatásunk több részből áll, amelyeket a vállalkozásod igényei és céljai alapján személyre szabunk.

Az arculattervezési szolgáltatásunk magában foglalja a következőket:

1. Konzultáció és tervezési fázis: Ebben az első fázisban a szakértőink megismerik a vállalkozásodat, a tevékenységi körödet, a célközönséget, a vállalkozásod értékeit és küldetését, valamint a vállalkozásod által kínált termékek és szolgáltatások jellemzőit. Az információk felhasználásával megtervezzük az arculati elemeket, amelyek a vállalkozásod stílusát, egyediségét és céljait tükrözik.

2. Logó tervezése: Az arculat egyik legfontosabb eleme a logó. Egyedi és könnyen felismerhető logót tervezünk, amely azonosítja a vállalkozásodat és megjelenik a kommunikációs anyagokban, weboldalon, matricákon, névjegykártyákon, stb.

3. Színpaletta kialakítása: A színek nagyon fontos szerepet játszanak az arculatban. Meghatározzuk azokat a színeket, amelyek a leginkább illenek a vállalkozásod stílusához és céljaihoz. Az általunk választott színpaletta egységes és harmonikus megjelenést biztosít az arculati anyagokban.

4. Betűtípus kiválasztása: A betűtípus kiválasztása is fontos elem az arculatban. Az általunk választott betűtípus letisztult és könnyen olvasható, együttműködik a logóval és a színekkel, hogy az egész arculati megjelenés egységes legyen.

5. Arculati kézikönyv készítése: Az arculati kézikönyv tartalmazza az összes általunk tervezett arculati elemet, a logót, a színpalettát, a betűtípust, stb. Az arculati kézikönyv biztosítja az arculati egységességet és megakadályozza az esetleges eltéréseket az arculati elemek használata során.